Waalse Pijl

200 kilometer lang blijven de favorieten bij elkaar waarna alles op de befaamde Muur. Julian Alaphilippe FRA Primoz Roglic SLO Alejandro Valverde Belmonte ESP 2020.


Cycling Photo Gallery Cycling Race Cycling Photos Photo

Barely more than a kilometer of climb to reach an altitude of 204m and yet the Mur de Huy is one of the most feared peaks in world cycling.

. La Flèche Wallonne is een Belgische wielerklassieker die sedert 1936 in Wallonië verreden wordt. Samenvatting van de Waalse Pijl 2022. Vandaag staat de 86e editie van de Waalse Pijl op het programma.

In de laatste meters komt de Italiaanse langszij en pakt de zege. Annemiek van Vleuten valt aan op het steilste deel maar Marta Cavalli houdt stand. 9 hours agoEen samenvatting van de Waalse Pijl 2022 waar Dylan Teuns uiteindelijk als eerste aankomt op de Muur van Huy.

De Waalse Pijl Frans. Waalse Pijl vrouwen Kijk live naar de Waalse Pijl voor vrouwen de voorjaarsklassieker met aankomst op de befaaamde Muur van Hoei. De race is 1334 kilometer lang en serveert acht hellingen.

9 hours agoDylan Teuns heeft de Waalse Pijl gewonnen. Vertrek Blegny - 1130 Aankomst Huy - 1633. 10 hours agoHet koersverloop Waalse Pijl is op voorhand uit te tekenen.

0 30 60 90 120 150 180 2021. La Flèche Wallonne start dit jaar voor. Nabeschouwing Waalse pijl mannen Kijk live naar de nabeschouwing van de Waalse Pijl voor mannen.

16 hours agoLiveblog Waalse Pijl 2022. Na de kasseiklassiekers trekken de renners naar het zuiden. Nadat de vlucht van de dag is ingelopen proberen er verschillende renners op het lokale circuit te ontsnappen waarna het samenkomt op de Muur van Hoei.

Woensdag 20 april 2022 om 0900. Demi Vollering finisht als derde. Eurosport voedt de passie van sportfans waar je wilt.

Te beginnen met de Waalse PijlDe renners leggen vandaag. Confront the Ardennes monster with this 79km course. Waalse Pijl 2022 - vrouwen.

De Waalse Pijl start om 1125 uur en de race finisht naar verwachting rond 1630 uur. Zie voor details het tijdschema in de slideshow hieronder. Volg de start in Blegny.

Na een adembenemend voorjaar met razend spannende en lange finales in de kassei- en eerste heuvelklassiekers wacht nu misschien wel de voorspelbaarste koers van. Anna van der Breggen kwam 7 jaar op een rij als eerste boven op de Muur van Hoei maar de Nederlandse is inmiddels gestopt. Cavalli klopt Van Vleuten op de Muur.

Sinds 1998 is er ook een koers voor vrouwen. 17 hours agoQuick Step bouwt Waalse Pijl-selectie rondom titelverdediger Alaphilippe Movistar met Valverde Trek-Segafredo. Julien Bernard Bauke Mollema Gianluca Brambilla Tony Gallopin Alexander Kamp Mathias Skjelmose Jensen.

De finish ligt zoals vertrouwd op de korte en steile Muur van Hoei. Throughout the year the Tour de France Club offers you routes drawn by Tour experts and downloadable for free. Zo moet de welbekende Muur van Hoei 204 meter hoog maar liefst drie keer worden beklommen.

De afgelopen zeven jaar was zij onverslaanbaar op de steile Muur van Hoei. Voor het eerst. De laatste jaren is de Waalse Pijl verworven tot het schoolvoorbeeld van een wachten-wachten-wachten-poef-poef-koers.

Records winnaars. Marc Hirschi SUI Benoît Cosnefroy FRA Michael Woods CAN. Cor VosDe Waalse Pijl heeft doorgaans een voorspelbaar verloop.

De essentie van de race balt zich samen in een slotcircuit van 32 kilometer dat tweemaal op het menu staat. Woensdag 20 april - De Waalse Pijl voor vrouwen is op zoek naar een opvolger voor Anna van der Breggen. 13 hours agoWaalse Pijl nu.

2022 One day race Leuven Overijse 2051km. Wielrennen Daar zijn de Ardennenklassiekers. Jarenlang was dat Valverde.

Uitslagverslag vorig jaar. Cor VosZoals altijd in de Waalse Pijl komt het aan op de Muur van Hoei. Waalse Pijl - Erelijst sinds 1936.

Het was van Philippe Gilbert in 2011 geleden dat een Belg nog eens had gewonnen op de Muur van Hoei. 2022 62nd De Brabantse Pijl - La Flèche Brabançonne. Rigoberto Uran Alberto Bettiol Ruben Guerreiro Simon Carr Odd Christian Eiking Ben Healy Neilson Powless.

De laatste jaren is Julian Alaphilippe twee keer tweede drie keer eerste de alleenheerser maar Alejandro Valverde is met vijf. Vervolgens is de beste puncher het feestvarken. De eendaagse wielerwedstrijd Waalse Pijl werd in 2021 op woensdag 21 april verreden.

Parcours Waalse Pijl Niet alleen de fikse afstand van 202 kilometer meer dan vorig jaar maar vooral ook de vele uitdagende klimmen maken het parcours van de Waalse Pijl 2022 bijzonder uitdagend. Pidcock aan de staart van het peloton koplopers zien voorsprong slinken. 11 hours agoLIVE WAALSE PIJL.

Alle krachtexploten komen samen op de laatste keer Muur van Huy en daarna treedt de wet van de sterkste op. Woensdag 21 april - In de Waalse Pijl kruiden twaalf hellingen een parcours van 192 kilometer. Waalse Pijl 2022 - vrouwen.

14 hours agoWie wint er vandaag de Waalse Pijl bij de vrouwen. De wedstrijd voor de mannen de 85e editie was onderdeel van de UCI World Tour van dit seizoen en de wedstrijd voor de vrouwen de 24e editie was onderdeel van de UCI Womens World Tour van dit seizoen.


1977 1978 Ti Raleigh Waalse Pijl Cycling Pictures Raleigh Road Racing


Vittorio Adorni Campione Del Mundo 1968 Vittorioadorni Faema Campagnolo Campagnolorecord Giuseppepela Tourdefrance Cycling Photos Cycling Vintage Cycles


Pin De James Markwell En Ride Lots Leyendas Ciclismo Campar


81st La Fleche Wallonne 2017 Men Bob Jungels Grand Place De Binche Mur De Huy Waalse Pijl Men Pijl Wals Foto S


Vintage Rentalbikes De Waalse Pijl Arnhem Vintage Fotografie Wals


81st La Fleche Wallonne 2017 Men Tim Wellens Binche Mur De Huy Waalse Pijl Pijl Wals Foto S


Waalse Pijl Valverde In 2022 Pijl Wals


2020 Waalse Pijl Hirshi Pijl Wals


1972 Waalse Pijl Merckx Fietsen Sporter Klassieker


Vintage Rentalbikes De Waalse Pijl Arnhem Vintage Fotografie Wals


1969 Waalse Pijl Eric D V Roger D V Eddy M Retro Fietsen Fietsen Foto


81st La Fleche Wallonne 2017 Men Landscape Peloton Mur De Huy Fans Public Grand Place De Binche Mur De Huy Waalse Pijl Men Pijl Wals Foto S


1967 Waalse Pijl Merckx Klassieker Wals Belgie


Waalse Pijl 2015 Valverde Winnaar Wals


I Pinimg Com Originals 1f 86 62 1f86623ace10893


20th La Fleche Wallonne 2017 Women Puck Moonen Huy Mur De Huy Waalse Pijl Women Road Bike Girl Cycling Inspiration Cycling Women


La Fleche Wallonne Feminine 2016 Results Cyclingnews Com 女性サイクリスト サイクリング 自転車

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel